sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

SUNDAY

Moikka!
Toinen viikko perheessä takana ja kaikki on menny tosi hyvin! Tän viikonlopun oon vaan ollu kotona ja ottanu rennosti ja nukkunu pitkät yöunet. Tänään käytiin hostmumin kaa kiertelemässä autolla Dandenong Rangesilla sekä Olinda -nimisessä paikassa ja poikettiin samalla lounaalle maailman suloisimpaan ravintolaan sekä vierailtiin monissa pienissä turistikaupoissa. Oli tosi ihanaa ja maisemat oli jälleen kerran upeita!
 Huomenna alkaa kolmas viikko koulussa ja tuntuu, että oon päässy jo tähän elämänrytmiin kiinni. Maanantaisin käyn mun hostveljen Jamesin kaa uimassa, keskiviikkoisin mulla on netball ja torstaisin menen koulun jälkeen koulun omalle salille. Eli mitään kovin tylsää hetkeä mulla ei täälä ole vielä päässyt tulemaan, ja hyvä niin.

 Kauppa, jossa vierailtiin ekana toi mulle mieleen kaikki Harry Potter -elokuvien kaupat. Tunnelma tuola oli aivan ihana ja tuntui kuin olisi astunut menneisyyteen.Karkkikaupasta löytyi pala Suomea!


Tienvarrella vastaan tuli myös aitaus, jossa oli kymmenittäin kakaduja ja päätin napsasta äkkiä niistä pari kuvaa. Nää linnut on siis tosi yleisiä täälä ja muutenkin tää Australian lintumaailma on aivan omaa luokkaansa. On vaaleanpunaisia, puna-kelta-sini-vihreitä ja vaikka minkä värisiä lintuja.


Käteen jäi pari korttia kotipuoleen lähetettäväksi :)..


..ja kiva rannekoru

 

4 kommenttia:

 1. Ai ei oo siisti toi kauppa :D Kiva kuulla et sulla on lähteny tuol elämä rullaamaa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä tosi siisti, olis voinu vaan jäädä tosi kauaksi ihailemaan noita kaikkia esineitä! Ja voi kiitti! :)

   Poista
 2. Voi vitsi kun aika on menny nopeesti! :o Oot jo alottamassa kolmatta viikkoa, miten tää aika vaan menee niin äkkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! ens viikon jälkeen oon muka ollu täälä melkeen kuukauden?! :D

   Poista