keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

DRAMA IN MELBOURNE

Helloou!
Tänään suunnattiin siis koulun Drama-luokkien (10,11,12) kanssa minibussilla Melbournen Arts Centreen katsomaan näytelmää nimeltä Sunday in the park with George. Näytelmä oli ihan hyvä, mukana oli kokonainen konsertto viuluineen ja muine soittimineen, eli livemusiikkia, ja laulajilla oli mahtavat äänet.
Parasta reissussa kuitenkin oli, että pääsin hieman näkemään Melbournea ja seura oli mitä mahtavinta, tutustuin taas uusiin mukaviin ihmisiin! Drama-tyypit on yleisestiottaen aivan huippuporukkaa!

 Ihan ilman kommelluksia ei kuitenkaan vältytty, kun mun piti hakea reppuni teatterin alakerrasta näytelmän jälkeen. Lähdettiin hakemaan sitä yhdessä Zacin (blondi poika kuvissa) kanssa. Päätettiin sitten suunnata hissillä ylös, mutta hissit osoittautui olevan tosi kaukana ja aivan täynnä, joten sitten hädässä juostiin portaita sinne tänne ja päädyttiin yllättäen teatterin ulkopuolelle muiden vielä odottaessa meitä sisällä. Siinä sitten juostiin naama punaisena etsimään muita, ja viimein päädyttiin oikeaan paikkaan, onneksi! Mutta hauskaa oli!





waterwall ooo!


Melbourne Arts Centre










 
Joku linssilude takana.. :)
 
Leikittiin promia hahaa!



PS: Pelasin tänään elämäni ekan netball-pelin ja vaikka olinki ihan huono nii hauskaa oli, tästä on suunta vaan ylöspäin! Huomenna vähä jalkapalloa, apua..!
-Tuulia

2 kommenttia:

  1. herranjumala miten voi olla noin rumat hameet haha :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo ohan ne ny paljo rumemmat ku monissa muissa kouluissa mut ainakaa ei oo vesirajahameita ja oon jo tottunu tohon :D

      Poista