maanantai 8. heinäkuuta 2013

Australia, I'm coming!

 Nyt tulee semmonenkin hätäteksti, että huhhuh! Mun laskuri vähän huijaa, oikeasti mun lähtöön on tällä hetkellä, kello 2:40 yöllä aikaa n. 10 tuntia. Vähän. Apua.
Mulla on ollut aivan mahtava viikonloppu, kiitos siitä kaikki te jotka ootte olleet osallisina! Perjantaina vietin hauskan illan POP:in aktiivi-illassa Vetelissä. Lauantaina oli mun läksijäiset ja pakko myöntää, että oli aivan mahtavaa vaikkakin ihan hirveen haikeaa! Mulla oli tosi hauskaa ja sain myös aivan mahtavia läksijäislahjoja. Tänään sunnuntaina pari mun parasta kaveria yllätti vielä mut ja oli ovella vastassa mua kun tulin kotiin :) Osa läksijäislahjoista, kiitos!
Kaverit pysyy mun mielessä koko vuoden, samoin perhe ja kaikki läheiset. Tällä hetkellä olo on aika haikea,  mutta lähen silti iloisin mielin vallottaan Australiaa! Nyt mun täytyy kuitenkin mennä nukkumaan, 30tunnin lento välilaskuineen odottaa. Seuraavan kerran päivittelen sitten Australiasta, heippa!!

6 kommenttia:

 1. Oi ihania lahjoja! Hyvää matkaa :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa matkaa sulle! Toivon mukaan lennot ovat ajallaan ja matka sujuu ongelmitta :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan!:) Niin siistiä!:p

  VastaaPoista
 4. Oon niin innoissani sun puolesta! Sulla on huikee vuosi edessä, tiedän sen, joten turha edes sanoo et pidä kivaa ja ota kaikki siitä irti, koska teet sen ihan varmasti joka tapauksessa! ;)

  VastaaPoista
 5. Onnee hei :D Apua oon ny lukenu iha liikaa vaihtariblogei, ite enskesänä lähdössä myös Ausseihin enkä vaa jaksais oottaa D:

  VastaaPoista