perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tuliaisista

Heippaheei!
Leiriltä on nyt kotiuduttu ja oli kyllä aivan huippua :) Lähtöön on enää 23 (!!!!) päivää, näin ne viikot vaan kuluu.. Aattelin siis tehä postauksen tuliaisista, mitä oon aatellu mun hostperheelle.

Ekaksi kirja, mitä on kehuttu tosi kovaa ja mikä munki mielestä vaikuttaa hyvältä, varsinki ku mun perheessä on lapsia. Eli Tatun ja Patun This is Finland


Sitten oon aatellu perus salmiakkia ja Fazerin sinistä.. Salmiakkejaki on monenlaisia, mutta aattelin ainakin turkinpippureita ja Fazerin salmiakkia.Sitten muumimukeja, tottakai! Jokaiselle oma. Äidille Muumimamma, isälle Poliisimestari, pojalle Muumipeikko ja toiselle Hattivatit :)

Näiden lisäksi oon aatellut vielä jotain pientä Marimekolta, ja ehkä Arabian tai Iittalan joku astia. Ja nuorimmalle veljelle joku pehmolelu!

Mua vähän ihmetyttää, kun ei tuo lähtö vielä jännitä oikeastaan ollenkaan, vaikka siihen on noin vähän aikaa.. Kun miettii miten nopeesti nää viimeset kaks viikkoakin on menny, ja sitten sitä että lähtöönhän on enää se vähän päälle kolme viikkoa, tajuaa kuinka vähän se oikeesti on! Mutta joo, suunnitelmissa on, että juhannuksen jälkeen kierrän kaikki alennusmyynnit ja teen viime hetken ostokset, jotta oon sitten ainaki jotenkin valmiina lähtöön :) Hassua aatella miten en sitten ookkaan täälä enää syksyllä, jotenkin sekaisilla fiiliksillä kävin Wilmassakin ja katselin "tulevaa" lukujärjestystäni ja "omaa" luokkaa, mikä nyt ei sitten enää ookkaan mun oma.

Mites muut vaihtarit, jännittääkö jo?

9 kommenttia:

 1. Munkin pitäis alkaa miettimään vähän noita tuliaisia.. Itekin ajattelin tuota Suomi kirjaa kun mun hostit on tosi kiinnostuneita suomesta :) Ja ei muakaan sillain jännitä enemmänki oon innoissani ja ootan aivan hulluna lähtöä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kirja kyllä vaikuttaa hyvältä, en sitte tiiä pitäiskö viiä aikusille vielä joku vähän "virallisempi" :)

   Poista
 2. älä turhaan lastaa salmiakkia muille kun itselle !! oon testattanu sen varmaan kymmenellä ihmisellä ja 8 sylki pois, kaks nieli vaan kohteliaisuudesta ;) Mut toi patu ja tatu homma on hyvä idea !! Ei se jännitys mullakaan iskeny kun vasta vikana iltana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mullaki on kokemusta tästä, oltiin Meksikossa lomalla ja sielä maistelutin monella amerikkalaisella salmiakkia, monet kans sylki pois.. :D Mutta haluan että ne edes kokeilee.. :)

   Poista
 3. Voi ei me ollaan tosiaan kyllä niin lähellä jo lähtöä!! Ei mukaaan kyllä vielä jännitä, en ees oo alottanu pakkaamaan .. Xd mäkin ajattelin jotain suomesta kertovaa kirjaaa, mutta ehkä joku vähän virallisempi kun ei oo muutaku aikuinen siellä :) ja just suklaata pieni salmiakkipaketti muumimuki ehkä mariskooli tai ainot entii kumpi ja jotai muut viel :D jännäää !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, emmäkää oo alottanu pakkaamaa, varmaan vasta viimesellä viikolla alan miettimään mitä oikeesti otan mukaan xd oon tosi huono pakkaamisessa muutenki..

   Poista
 4. Toi suomikirja on tosi ihana! Mut muumimukeist oon huomannu et kukaa ulkomainen ei älyy niist mitää, nii niit en enää vie kellekkää! Mut sit pentikil on tosi kivoi porojuttui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :o nojoo en oo kyllä vielä muumimukeja ostanu, että voishan sitä jotaki muutaki ehkä kokeilla.. :D

   Poista
 5. Ei pahemmin vielä jännitä, mutta mulla on lähtöki vasta elokuussa :) mut mun mielestä noi sun tuliaiset kuullostaa hyviltä! Ite ajattelin viedä sukulakuja niille, koska rakastan ite niitä niin paljon :D ja ehkä kismetit. Ja fazerin sininen pitää toki. Ja sit pitää toki jotain iittalaa tai vastaavaa :) mut on se yllättävän vaikeeta, kun ei kuitenkaan varmaks tiiä et mistä ne tykkää! Mä mietin kans, et jos hostit tykkää lukemisest nii vois enkunkielisenä viedä Sofi Oksasta, ku sitä varmaan löytyy. Ihan vaan kun se tänä päivänä on niin iso asia Suomessa :)

  VastaaPoista