perjantai 7. helmikuuta 2014

THE DAY I TURNED 18

   
Heei! Edellisen postauksen road trip kuvat jatkuu, tällä kertaa New South Walesin puolelta!
Suunnattiin kohti paikkaa nimeltä Bega, joka on tunnettu juustoistaan, ja käytiinkin vierailemassa paikallisella juustotehtaalla. Muuten vietettiin aikaa vaan rentoutuen ja leväten, autossa koko päivän istuminen on aika puuduttavaa hommaa..





Toisen päivän aamuna heräsin täysi-ikäisyyteen, teltasta! Oli silti tosi ihana syntymäpäivän aamu, hostäiti oli hommannut mulle tiaran ja taikasauvan, missä luki 'princess' :D Aamusta lähdettiin heti suuntaamaan kohti Batemans Bayta, jossa aijottiin viettää mun syntymäpäivä. Matkalla käytiin syömässä mun synttäriaamiainen ja pian oltiinkin jo perillä.
Miksei Suomessa oo tämmösen näkösiä kauppoja..?


Aamiaispaikka
Niillä oli katossa Suomen lippu!!! 







Päivällä saavuttiin Batemans Bayhin ja mun synttäreiden kunniaksi päätettiin olla motellissa yötä, niillä oli ihana uima-allaski pihalla. Siellä ei tosin tullut paljo polskuteltua, kun päivä sisälsi niin paljon muuta ohjelmaa. Koska sää oli ihan loistava, lähdettiinkin heti rannalle uimaan. Oli aivan upee ranta, ja sain rantavahtienki kaa kuvan. Ihan yhtä hyviä ne oli ku Bondi beachilla Sydneyssä.. ;)








                           Vähän matkan päässä uimarannasta oli tommosia ihania kivialtaita, ja tais yks                 synttärisankari ittensäki tunkea yhteen niistä... Vesi oli kyllä aivan superlämmintä!







Rannalta suunnattiin illalliselle ravintolaan, mutta sieltä ei sen enempää kuvia ole. En tietenkään voinut mihinkään baariin tai clubille lähteä, joten illallisen jälkeen suunnattiinkin perheen kanssa minigolffaamaan! Oli aivan ihanat synttärit ja tosi hauskaa, parhaat synttärit ja varmasti ikimuistoisimmatt aynttärit tähän asti!
No siis pitihän mun nyt kurkata tonne sisälle, että miten ne pallot menee..

18 vuotta kauneutta......

2 kommenttia: