torstai 6. helmikuuta 2014

ROAD TRIP



Moikka kaikki! Anteeksi pitkä hiljaiselo, jotenkin on ollut vaan niin kiirettä, etten ole ehtinyt kirjoittaa tänne! Kesäloma tuli ja meni, paljon tapahtui ja mulla oliskin varmaan 500 kuvaa, jotka voisin laittaa tänne, mutta taidan kuitenkin karsia niitä hieman.. :D

Tammikuun puolivälin tienoilla suunnattiin hostperheen kanssa kohti tuntematonta ja alotettiin meidän road trip. Ei oltu suunniteltu oikein mitään etukäteen, joten tää oli vähän semmoinen extempore reissu. Ainoa suunnitelma oli, että kuljetaan itärannikkoa jonkun matkaa ylöspäin. Tää viikko oli aivan mahtava ja varmasti yksi mun vaihtovuoden parhaista.
Ensimmäisenä päivänä suunnattiin kotoa Victorian etelärannikolle päin ja ensimmäinen pysäkki oli 90 Mile Beach. Melkein koko reissu menikin kahta yötä lukuunottamatta telttaillessa, mikä teki koko reissusta vielä seikkailullisempaa.








 90 Mile Beachin jälkeen jatkettiin eteenpäin. Matkalla pysähdyttiin Sale -nimisessä paikassa ja käytiin kiertämässä Wetlands -luontopolulla. Australiassa maisemat muuttuu ihan 30 kilometrissä totaalisesti, kuivuneesta järvestä vetisiin metsiin.













Matka jatkui kohti Victorian ja New South Walesin rajaa..



Välillä piti loikoilla keskikesän kuumuudessa taukopaikalla..
..Ja lopultahan sinne päästiinkin! Kuvia New South Walesista ensi postauksessa :)



1 kommentti:

  1. A P U A !!!! kuolen näille kuville, oikeesti alan kohta itkeen kateudesta XDDD eivaa mut pidä hauskaa ♥ ja ihana postaus taas jälleen <:

    VastaaPoista