torstai 24. lokakuuta 2013

LOMAKUVIA PART 3 THE CAPITAL CITY


                   

 Ja lomakuvat senkus jatkuu, vuorossa kuvia Canberran reissusta isäntäperheen kanssa. Ei ehditty olla kaupungissa kuin kaksi kokonaista päivää mun One Direction konsertin takia, hehhe. Mutta se ei haitannu, tossakin ajassa ehti nähä vaikka ja mitä! Canberrahan ei siis todellakaan ole mikään suurkaupunki niinku Melbourne ja Sydney, vaan jotain Tampereen luokkaa. Sielä asuu noin 300 000 ihmistä, eli ei paljon mitään verrattuna yli neljän miljoonan Meliin ja Sydneyyn.
 Mutta pääkaupunkina sielä riitti näkemistä, pääsin kurkkaamaan mm. parlamenttitalon, Suomen Suurlähetystön, War Memorialin ja Australian kansallisgallerian. Lempparipaikat kuitenki oli tiedekeskus Questacon (sata kertaa parempi ku Heureka) sekä Telstra Tower, korkea torni mäen huipulla, josta näkee koko kaupungin. Tässä postauksessa kuvat matkan varrelta, parlamenttitalolta, suurlähetystöstä ja Questaconista, loput tulee seuraavassa!

tienvarsikuva 1. täälä kylteissä aina varotellaan kaikista autoilijoiden vaaroista kuten "speeding can kill you" "tired? a nap can save your life" yms.





parlamenttitalo!








toi jättimäinen taulu oli tehty kankaanpaloista mutta sen huomas vasta ihan lähellä

hostäiti <3


koivuja parlamenttitalon sisäpihalla, jee!








enpä oo ennen ihaillu omaa varjoani sivusta.. :D

maailman rumin kala, or that's what they say




mun mielestä tää oli tosi siisti, oli esitelty hauskalla tavalla kaikki alkuaineet!

Ite viihdyin kaikista kauiten tommosen supermikroskoopin ääressä, yllätysyllätys! Eka kuva on siis mun käden ihoa..


Sielä oli myös tuollainen vapaapudotusliukumäki, jossa roikuit eka tangossa ja sit päästit irti ja liu'uit alas. Vähä jänskätti mutta ei ees ollu paha, se vapaapudotus kesti ehkä 0,2 sekuntia ja sit vaa liu'uit pehmeesti alas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti