lauantai 26. lokakuuta 2013

PHILLIP ISLAND



Heippa hei kaikki, tiuha postaustahti jatkuu! Enää ei ole lomakuvia, vaan otoksia lähes kahden viikon takaa, kun oltiin Outdoor Education & Environmental Studies eli lyhyemmin out.ed. luokan kanssa kolmen päivän leirillä Phillip Islandilla. Phillip Island on siis pieni saari Victorian etelärannikolla Melbournesta itään. Se on tunnettu rannoistaan, luonnostaan ja pingviineistä.


Ton leirin aikana me mm. päästiin kiertämään saarta jalkasin, melomaan rantojen lähettyvillä, kapuamaan suurta hiekkarinnettä ylös, rakentamaan opossumeille koteja ja tekemään vapaaehtoistyötä. Näin myös ensimmäistä kertaa koalan, kun vierailtiin koalaparkissa, mutta sieltä ei valitettavasti ole kuvia. Päästiin myös seuraamaan kuuluisaa Pengiun Paradea, jossa pingviinit nousee rannalla maihin ja kävelee koteihinsa. Sielläkään ei valitettavasti saanut ottaa kuvia. Viimeisenä päivänä päästiin kokeilemaan surffausta!! Tai no, mä pääsin, kaikki muut meidän naisopettajaa lukuunottamatta oli sitä jo aikaisemmin kokeillut. Täytyy kyllä nostaa hattua kaikille ammattisurffareille, ei ollu aivan helppoa.. :D Mutta mulla oli hauskaa ja se on tärkeintä!

eka kerta märkäpuku päällä ja fiksun näköösenä!





Ryan, Mr Ashmore, Zoe ja meidän pikkuruinen opettaja Miss C

Rakennettiin opossumeille koteja :)


iloiset opettajat :)

pojat varasti mun kameran...



Sää tuola oli ihan kiva tuulta lukuunottatta, onnistuin ekan päivän melomisretkellä polttamaan poskeni ja nenäni. Leirialue oli myös mahtava, ihan rannan vieressä, josta nää rantakuvat on. Nukuttiin teltoissa ja tehtiin ite omat ateriamme, joten voi sanoa, että toi oli mun ensimmäinen kerta, ku oikeesti leireilen. Selvisin kuitenki hengissä!





Vierailtiin myös illalla yhdellä kauniilla rannalla, tarkoituksena oli mennä katsomaan lintuja, mutta eipä sielä paljo lintuja näkyny... :D Mua itteäni se ei haitannu, toi auringonlasku oli nii mahtava, ah!



Niinkuin Tom sanoi : "This is Australia in one photo"








2 kommenttia:

  1. Australiassa rakastan sen rantoja <3 Ei sitä vaan tajua kuinka tärkeitä ne on ennen kuin asuukin sisämaassa :D Melbournekin on niin ihana kaupunki, kerran oon käynyt ja toivottavasti pääsen parin vuoden sisään uudestaan :)

    www.minullaonsiivet.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muakin vähä harmittaa asua niinki kaukana kuin tunnin päässä rannasta! Isäntäperheen sukulaisia kuitenki asuu ihan ranta takapihalla, joten ehkä tulee sielä sitten vietettyä aikaa :)

      Poista