sunnuntai 5. tammikuuta 2014

BACK TO CHRISTMAS TIME AND THE END OF YEAR 2013

Moikka, anteeksi tää pitkä hiljaiseloni blogin puolella! Hullua, että vuosikin on jo vaihtunut.. Tuntuu vähän oudolta palata joulutunnelmiin näin tammikussa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jouluaatto meni kotona joulusiivoa tehdessä ja illalla hostperheen ystäväperhe tuli meille illalliselle. Myöhemmin illalla katottiin vielä perheen kanssa suomalainen leffa telkusta, Rare Exports! Tuntui jotenkin niin hassulta kuulla suomea aussiteeveessä..
Joulupäivänä herättiin aamulla melko aikasin avaamaan lahjoja, jotka Joulupukki oli yöllä tuonut ;) Sain mm. australialaisesta puusta tehdyt korvakorut, hajuvettä, kauan toivotun One Directionin uuden levyn, ja kynsilakkaa. Lahjojen avaamisen jälkeen syötiin Joulubrunssi, ja sitten laittauduttiinkin valmiiksi ja lähdettiin viettämään Joulua isovanhempien luo. He asuvat ihan parinkymmenen metrin päässä rannalta, ja sääkin oli loistava, joten Joulupäivällisen jälkeen suunnattiinkin rannalla. Oli ihan täydellinen sää ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta vielä kuudelta illalla. Kaikenkaikkiaan mulla oli tosi mukava Joulu, en ikävöiny juuri mitään Suomesta!













 Uutena Vuotena mentiin hostäidin veljen luokse, jonne tuli myös kaikkia muita sukulaisia. Oli ihan kiva Uusivuosi, hyvää ruokaa, juomaa ja mukavia ihmisiä :) Mun vuosi 2013 olikin ihan uskomaton kaikin tavoin! Toivottavasti tästä vuodesta tulis aivan yhtä mahtava! Hyvää Uutta Vuotta vielä kaikille, vähän myöhässä tosin..

2 kommenttia: