lauantai 16. marraskuuta 2013

I ♥ SHOES

Moikka taas pitkästä aikaa! Mulla on koko viime viikon ollu koeviikko, eikä oikein aikaa kirjoitella. Ei kyllä sillä, että olisin mitenkään hurjasti opiskellut, hehheh.. Kun kokeet loppui yheltätoista lähdin melkeen joka päivä vähän kiertämään kauppoja.. Tiistaina kuitenki tuli kortin kanssa ongelmia, eikä se nyt oo toiminu pariin päivään. Hostperhe kuitenkin lainasi vähän rahaa, ja pääsinki torstaina Fountain Gaten ostoskeskukseen näkemään suomivaihtari Veeraa luultavasti viimeistä kertaa. Syötiin ja jutskattiin kaikesta ja ennen ku erottiin haikeissa merkeissä, Veera ojensi mulle kirjan How to Marry A Finnish Girl, jonka oli kuulemma saanut eräältä toiselta vaihtarilta. Mun pitää siis jatkaa tätä perinnettä.. :) Kiitos Veera, en oo pitkään aikaan, tai varmaan ikinä nauranut millekkään kirjalle noin paljoa. Kirja siis kertoo Suomesta ja suomalaisista hyvin humoristisella tavalla. Suosittelen lukemaan!

Hyvä kirja ja parasta suklaata, what else would you possibly need?


Perjantaina suunnattiin hostisän kanssa pankkiin tekemään mulle oma Aussi-tili, jolle saan pankkikortin. Paljon helpompaa, eikä tule enää mitään ongelmia toivottavasti. Tilin avaamisen jälkeen hyppäsin bussiin ja suuntasin jälleen Fountain Gateen. Oli siis tarkoitus etsiä joululahjoja perheelle, mutta jotenki eksyin taas kenkäkauppaan, kun valikoima näytti niin houkuttelevalta ja SALE -50% -laput roikkui seinillä.. Loppujen lopuksihan siinä kävi niin että toin kotiin en yhdet, en kahdet vaan kolmet uudet kenkäparit! Mutta syy oli ihan hyvä, maksoin nimittäin 280 dollarin arvoisesta kenkäparista 60 dollaria, 20 dollaria per pari.  Luulin ennen etten oo yhtään kenkäihminen, mutta ehkei toi Suomen tyyli vaan ollut mua varten. Täälä kengät on ihanan värikkäitä tai muuten vaan erilaisia. Samoin vaatteet, Australian muoti on niin iloista!


Loaferit, alkuperäinen hinta 80dollaria


 Sandaalit, alkuperänen hinta 80 dollaira


 Sandaalit(?) alkuperänen hinta 119 dollaria! Tän tyyliset kengät on muuten täällä ihan kuuminta huutoa, eka vähä vierastin niitä, mutta kummasti ajan myötä aloin tykkäämään ja pakkohan nyt oli itekki ostaa, kun noin halvalla sai!

Alkaa kyllä jo vähän pelottaa, että minkälaanen kasa kenkiä mulla on vuoden lopulla. Tähän mennessä oon ostanu täältä yheksät kengät, enemmän mitä Suomessa ostin 4 vuodessa.. Tosin, noista yheksästä yhdet on työkengät, yhdet koulukengät ja yhdet sisäkengät. Ei kyllä silti paljoa lohduta varmaan siinä vaiheessa, kun noi pitäis johonki saada pakattua.. 

Löysin myös halvalla maailman ihanimman kesämekon, hellekelejä ootellessa! Ja samoin löytyi ihan muntyylinen paita. Marraskuun sää täälä on ollut ihan kamala, ihmiset on kertonu ettei tää oo normaalia. Yleensä tähän aikaan vuodesta saadaan jo hellettä ja lämpötila vaihtelee 20-30 asteen välillä, mutta ehei, täälä on vaan satanut ja ollut "kylmä", n. 13-16 astetta. Hostisä vitsailikin, että toin Suomesta huonot kelit mukanani.. 



8 kommenttia:

  1. mä RAKASTAN sun blogias !!!!:) ihana toi kirja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vau, KIITOS :)! sunki blogi vaikuttaa tosi kivalta, kävin kurkkaamas! Ja joo toi kirjan on ihan paras, kannattaa lukea jos sen käsiis saat :D

      Poista
    2. liityin lukijaks, ihania postauksia:)!

      Poista
  2. 9 kengät?! Huhhuh :D
    Mä haluun kyllä lukee ton kirjan kans! :-D onkohan se yhtää totta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pelottaa monetko parit mulla on vuoden lopussa... Ja on kyllä ihan totta toi kirja ja just sen takia se on niin hauska :D

      Poista
  3. oo mä rakastan Suomihuumorii niin paljon !! se on ihan parasta ku ei se uppoo oikeestaan kehenkään silleen kuin Suomalaisiin, love Finland <3 :D

    VastaaPoista
  4. Hei meijän enkun ope täällä amkissa näytti tuota How to marry a finnish girl!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sirkku oikeesti kannattaa lukee se, se on HYVÄ :D

      Poista