perjantai 6. syyskuuta 2013

ATHLETICS


Torstaina ei ollu normaalia koulua, vaan vietettiin athletics- eli yleisurheilukarnevaalia ja ajettiin busseilla urheilukentälle kisaamaan tupien kesken. Sää ei ollu mitä parhain, oli vähän viilee ja satoi vaikka edelliset päivät oliki ollu lämpimiä ja aurinkoisia.. Tää päivä oli jo aijemmin peruttu kaks kertaa joten ei voitu ny enää kolmatta kertaa perua sään takia...

Minä olin taas omana tohelona itsenäni onnistunu telomaan edellisenä iltana jalkani, kun pelattiin netballia. Peli oli meidän joukkueen talvikauden vipa. Joka peli me ollaan MELKEIN voitettu.. (not really). Ei siis olla voitettu kertaakaan, mutta hauskanpitohan on tärkeintä ja mulla on ainakin ollut kivaa. Meijän joukkuelainen Daniel ei päässyt pelaamaan, koska oli myös telonut jalkansa, mutta päätti leipoa meijän joukkueelle kakun! Mietinpä tässä vaan, että kuinka monta kertaa joku suomalainen poika leipoo omaa hyvyyttään toisille kakkuja..... Maku oli kohillaan ja pääsinpä maistamaan noita kuuluisia Skittles -karkkejakin!

"We tried" aika osuva teksti.. :)
Koska mä en voinu kipeän jalkani kanssa paljon mitään tehdä, heitin vaan keihästä ja pääasiassa toimin tuola virallisena valokuvaajana, hah! Mutta oli tosi kiva päivä vaikkei sää suosinutkaa.

Senior Schoolin rehtori
Ihana dramaopeni!





I see a photobomber..
Ope epäili että otin tän kuvan vaan siks ku näkyy paidaton poika pinkeis legginseis.. hmm

Head of House, enkun ja hissan ope Mrs Rogers :)


No idea what's happening there..

Mr. Ashmore :)
Head of House -juoksukisa!
Clarkin bussissa on tunnelmaa..

Loppujoenlopuksihan siinä kävi niin, että kaheksasta tuvasta Clark sijoittui viimeiseksi, mutta eipä ketään se oikein haitannut, ei mua ainakaan! Tärkeintä oli hauskanpito ja ilmaset irtokarkit.. eiku.

3 kommenttia:

  1. Hahah ihana postaus ja ihania noi sun kuvat :D Ausseissa tuntuu olevan iha hirveesti kaiken maailman teemapäiviä, saispa niistä ees muutaman tänne Ranskaan tai Suomeen asti :D

    VastaaPoista
  2. Päivitäppäs jo! :D

    VastaaPoista